Er zijn heel veel verschillende lace wigs zoals front lace wigs of full lace wigs.

Er zijn drie soorten Lace Wigs.

Bij een Lace Front Wig is alleen de voorkant lijmbaar, de achterkant heeft dan de vorm van een traditionele pruik. De Lace Front Wig is een goede keuze als u het haar los wilt dragen.

Een Full LaceWig bedekt het gehele hoofd(haar). Met de Full Lace Wig kunt u het haar opsteken en stylen zoals u dat wilt.

Een Lace Frontal is een haarstuk dat de voorzijde van het hoofdhaar opvult. Deze Lace Wig is bedoeld om haar dat aan de voorkant is afgebroken en heel moeilijk of niet meer aangroeit, aan te vullen. Met een Lace Frontal kunt u de achterkant weaven.

Een Lace Wig is een semi-permanent haarwerk, dat, mits het goed gemaakt en geplaatst is, niet van echt haar te onderscheiden is. Een Lace Wig is de ideale methode om eigen haar aan te vullen of te vervangen. Of om tijdelijk een heel ander uiterlijk te hebben!

De Lace Wig wordt met de hand gemaakt uit echt mensenhaar, op een basis van zeer fijn gaas, de cap. Elke haar wordt afzonderlijk op het gaas geknoopt. Zelfs van dichtbij ziet een Lace Wig er daarom uit als eigen haar. U kunt de Lace Wig weken achter elkaar dragen, in welk model of stijl u maar wilt. U kunt het haar naar achteren kammen, een middenscheiding aanbrengen, het kan worden gekruld of opgestoken, of wat u ook maar wilt. Met de Lace Wig kunt u alles doen wat u met eigen haar ook kan (of kon): douchen, slapen, wassen, zwemmen!

Lace wigs zijn verkrijgbaar in synthetish, human en brazilian virgin haar!!

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co